Despre noi
      
   SC REZKOZAN IMPEX SRL este o societate cu traditie in prelucrarea si comercializarea lemnului , bazandu-se, la infiintare, pe premisa de a oferi cherestea de calitate si servicii la preturi competitive. Pana in prezent ne-am ridicat la aceste standarde, putand oferi cherestea corespunzand celor mai exigente conditii de calitate in intreaga lume.
   Compania noastra este o companie privata, cu capital strain, situata in partea sud rasariteana a Romaniei, in orasul maritim Constanta, capacitatea noastra de export anuala fiind de 50 000 mc cherestea.
   In decursul anilor, societatea a cunoscut o continua dezvoltare, astfel ca in prezent avem in componenta o fabrica de cherestea ce are ca obiect de activitate industializarea lemnului cu cel mai inalt grad de valorificare.
   Caracteristicile superioare ale lemnului din zona de vest a tarii, unde este situata fabrica, impreuna cu atentia deosebita acordata procesarii, ne-au permis sa dezvoltam puternice relatii de afaceri si sa exportam produsele noastre in tari cu traditie in industrializarea lemnului din Orientul mijlociu si Comunitatea Europeana.
   Societatea noastra are in program capacitati de productie pentru realizarea de noi produse derivate din lemn.
   Clientii nostri, indiferent de pozitia lor geografica, se pot baza pe o gama de produse de inalta performanta, fabricate dupa norme international recunoscute de asigurare a calitatii.