Fabrica
      
   SC REZKOZAN IMPEX SRL desfasoara activitate de productie asupra bustenilor exploatati in zona de vest a tarii, respectiv judetul Hunedoara.Acestia sunt procesati in totalitate cu utilajele de prelucrare ale fabricii REZKOMAR FOREST. Aici se urmareste o atenta sortare si selectie a bustenilor pentru obtinerea unei calitati superioare a produselor noastre.
   Fabrica ocupa o suprafata totala de 100 000 mp, suprafata ce include halele de productie si depozitele acoperite.
   De asemenea este utilata pentru producerea cherestelei cu gatere, circulare, cazane, aburitoare, bazine de antiseptizare a cherestelei, uscatoare, etc.
   Marfa odata introdusa in aburitor este tratata termic,la temperaturi inalte, calitatiile devenind superioare. Datorita acestei tehnologii folosite, marfa isi schimba culoarea, devenind rosu caramiziu, i se reduc defectele si stresul intern, i se imbunatateste rezistenta la mucegai si stabilitatea dimensionala.
   Intodeauna se urmareste atent ca serviciile oferite clientilor sa fie numarul 1 al prioritatilor.
   In viitor se va continua dezvoltarea acesteia, prin investitii de modernizare a fabricii, cu pondere ridicata in productia pentru export, respectiv in sectoarele de furnire, finisaje, ambalare, avand drept scop cresterea eficientei si calitatii produselor.